Kom genieten in een mooie huur chalet

Op dit moment zijn er 2 gezellige stacaravan/chalets online te huren via deze site!

Beiden staan vooraan op ons stacaravanterrein, dicht bij alle voorzieningen.

Ook beschikken ze allebei over een fijne tuin met voldoende privacy, een grasveldje (waar evt een klein tentje op past), een schuurtje en zijn ze natuurlijk van alle gemakken voorzien!

-PLAASTNUMMER 2 (de ‘uitjesleur-hut’): deze ‘retro’  stacaravan is afgelopen winter van top tot teen  onder handen genomen en o.a. voorzien van nieuw behang, vernieuwde badkamer met douche en toilet, comfortabele bedden, gerestylde keuken, eigentijds gezellig meubilair en een uitnodigende tuin met tuinset!

Deze ruime caravan (let op: niet geschikt voor hele lange mensen ivm 2 meter sta-hoogte!) is voorzien van 1 slaapkamer met een royaal 2-persoons box spring bed, 1 slaapkamer met een kleiner 2-persoonsbed (ca 140 x 190 cm) en 1 slaapkamer met 1 peuterbed (ca 70 x 160 cm). 

Let op: in deze slaapkamers is er minder ruimte ‘rondom’ de bedden, dus voor oudere mensen wellicht moeilijker begaanbaar!

Natuurlijk een compleet uitgeruste keuken, een gezellige houten eettafel en een woonkamer met een grote TV, gratis WiFi en een heeeeele knusse grote knuffelbank!

-PLAATSNUMMER 3: dit keurige 5-persoons chalet is zeer goed onderhouden en dat is aan alles te zien! Van de woonkamer met TV, gratis WiFi, fijne banken en de gezellige eethoek,

tot aan de nette, compleet ingerichte keuken welke van alle gemakken is voorzien.

Verder beschikt hij over een ruime badkamer met douche en toilet, 1 slaapkamer met een comfortabel 2-persoonsbed en 1 slaapkamer met een 1-persoonsbed + een stapelbed.

Vanuit de openslaande deuren in de woonkamer loop je zo het terras op, wat is voorzien van een fijne tuinset. In het schuurtje staan een aantal fietsen om te gebruiken en ook staat hier een wasmachine klaar voor u!

Voor beide verhuurobjecten geldt: vertrek voor 10.00 uur en aankomst na 15.00!

Verder hoeft u geen handdoeken en theedoeken mee te nemen en zijn de bedden bij aankomst al voor u opgemaakt, direct vakantie vieren dus!