Onze faciliteiten

  • Badhuis
  • Zwembad
  • Internet / Wifi
  • Speeltuin
  • Sportveld
  • Snackbar
  • Restaurant
  • Verhuur
  • Dierenweide

Sanitair op de Camping

Ons moderne ‘badhuis’ met vloerverwarming wordt door onze gasten zeer gewaardeerd, en is dan ook van alle gemakken voorzien. 

Wat denkt u namelijk van: gratis douchen, gratis toiletpapier, gratis warm water. Dus niets geen ‘geklooi’ met muntjes of zo, maar simpelweg op het knopje drukken en het warme water stort zich naar beneden!

Verder is dit gebouw ruim van opzet, dus ‘wachten met hoge nood’ is niet aan de orde! Naast de ruime douches zijn er ook nog een aantal afsluitbare washokjes, waar u in alle rust en privacy uw tanden kunt poetsen, make-up bijwerken, wassen, scheren etc.

Uiteraard is er ook gedacht aan de mindervaliden, hiervoor hebben wij een fantastisch ruime aangepaste badkamer, 

welke alleen toegankelijk is voor gasten die dit echt nodig hebben.

 Ook zijn er voldoende afwasgelegenheden, de storti-potti voor het lozen van het chemisch toilet, 

en staan er de nodige professionele was- en droogmachines tot uw beschikking (tegen betaling).

Het zwembad op de camping

Het grote bad is ca. 20 x 10 meter groot, dus ruimte zat. Ook geweldig is het om met zijn 4-en naast elkaar van onze familieglijbaan af te gaan! Met een zonnetje erbij is het net of u in Mexico of Spanje aan het zwembad ligt, dus volop genieten! Ons bad heeft verwarmd water niet tropisch warm maar wel lekkere. De diepte van ons bad is 1.40 meter en ons prachtige, nieuwe kinderbadje is 30 cm diep en voorzien van leuke waterspeeltoestellen.

Het zwembad is vrij toegankelijk voor onze gasten van 27 april tot 1 september, wel vragen wij ter controle om de hiervoor bestemde zwembandjes/toegangsbandjes te dragen. Dit moeten we helaas zo doen omdat we anders het hele zwembad vol hebben met andere gasten van buiten de camping en u niet meer rustig kunt zwemmen. Regelmatig zullen we langskomen om te controleren of alleen onze gasten gebruik maken van het zwembad. Dus zorg ervoor dat je deze bandjes om hebt tijdens het zwemmen. 

bandjes seizoengasten: groen bandje € 10,- borg per bandje

bezoekers van seizoensgasten: Kunnen gratis zwemmen. Wel moeten zij een geel (toeristisch) bandje om de pols die u als seizoengast gratis bij de receptie kunt ophalen. Deze bandjes de zelfde dag weer inleveren. Het   aantal bandjes registreren we op naam en als ze kwijt raakt brengen we € 10,- in rekening. Je bent dus zelf verantwoordenlijk voor de bandjes van je gasten.

bandjes toeristische gasten: gele bandjes die bij het melden/inschrijven gratis worden  verstrekt. Het kwijtraken van een bandje kost € 10,- per  bandje.

bandjes voor gasten van toeristische gasten: U kunt voor uw gasten een geel bandje met witte sluiting bij toeristische gasten.  de receptie verkrijgen. Deze bandjes moeten aan het einde van   de dag weer worden ingeleverd. We vragen € 10,- borg per   bandje en aan het einde van de dag krijgt u hier € 7,50   voor terug. De kosten voor het zwemmen voor gasten van is dus € 2,50 per dag.

Het is niet toegestaan om staand van de glijbaan te gaan, net als lopen op de glijbaan. Ook zien wij liever niet dat er met rubberen zwembanden, surfmatjes etc. van de glijbaan wordt gegleden, deze vernielen namelijk de verflaag/coating van de glijbaan en vergroot de kans op ongelukken. 

Aangezien wij geen openbaar bad hebben en de maximale diepte 1.40 meter is zijn wij niet verplicht om een badmeester aan het bad te hebben, deze hebben wij dan ook niet. Het gebruik van de zwembaden en de glijbaan is ook geheel voor eigen risico. Mocht er toch iets gebeuren, aarzel dan niet om ons in te schakelen!

De openingstijden van het zwembad zijn van 11.00 uur tot 21.00 uur, of bij slecht weer iets korter. Buiten de openingstijden zijn er in de ochtend ook altijd een aantal dames en een enkele heer die baantjes zwemmen zonder dat er kinderen bij zijn. Wilt u dit ook vraag gerust waneer dit kan. Veel plezier!

GRATIS WiFi op de camping

Open netwerk
Op de tourcaravan kant, terrassen, bij het zwembad en het sportveld is er gratis wifibereik via een open netwerk. Hiervoor gaat u naar het wifinetwerk vossenberg_open waar u het wachtwoord, welke bij de receptie beschikbaar is, kunt invoeren.

Speeltuin op de Camping

We hebben leuke speeltuin waar de kinderen kunnen genieten in de zandbak, van de glijbaan af kunnen roetsen en hobbelen op het wipwap toestel.

Over de hele camping staan her en der speeltoestellen. Een populaire speelplek zijn de toestellen bij de dierenweide. Op het vlinderveld hebben we een glijbaan, een gewone schommel en een mandschommel staan.

Kortom, genoeg vermaak de kinderen.

Sportveld

Op ons ruime sportveld aan de rand van de camping (met uitzicht over de weilanden) bevindt zich o.a. de gezellige dierenweide, staan er een aantal speeltoestellen en een panna-kooi, is er de mogelijkheid en ruimte om bijvoorbeeld een balletje te trappen en organiseren wij in het seizoen regelmatig leuke activiteiten! (denk aan het gezellige kampvuur, sportwedstrijden, roovogelshow etc.)

Snackbar

In onze snackbar bent u van harte welkom voor al uw patat-, snack-, ijs- en plate-service wensen. Om direct op te eten, bijvoorbeeld op ons terras, of om gezellig mee te nemen naar de caravan. Keuze genoeg voor iedereen!

AANRADER: Probeer eens één van onze schotels van de plateservice. Betaalbaar en ó zo lekker!
• Americain best: home-made broodje hamburger met gebakken uien
• Turkish delight: heerlijk broodje shoarma met knoflooksaus
• Chicky: kipsate-stokjes met satesaus en kroepoek
• Porkie: fantastische spare-ribs met texmex saus

Eetsmakelijk!

Restaurant

Tijdens de vakantieperiodes is ons gezellige restaurant geopend waar u tegen betaalbare prijzen, heerlijk kunt genieten van een ‘eenvoudige’ plate-service tot een uitgebreid gangenmenu a la carte! 

Bij mooi weer bedienen wij u natuurlijk ook graag op onze prachtige terrassen waaronder een dakterras met uitzicht op het zwembad.

Reserveer via info@campingvossenberg.nl

 

Fietsverhuur

We hebben nieuwe E-bike’s toegevoegd aan onze wagenpark!

Naast de populaire Swingtrikes zijn nu ook de E-Fatbike en E-Chopper te huur. 

* Minimale leeftijd vereiste is 16 jaar. Wanneer u een E-Chopper wenst te huren dient er een brommer rijbewijs overlegd te worden.

Dierenweide

Op de camping hebben we een prachtige dierenweide met speeltoestellen waar een ieder met liefde voor dieren vertier kan zoeken.


We hebben er lieve en leuke diertjes rondlopen die in de vakantieperiodes te knuffelen zijn tijdens het knuffeluurtje met “Boer Jos” (zie activiteiten programma).